Persoonlijke relatiegeschenken Haarlem

Persoonlijke relatiegeschenken Haarlem

Ben je op zoek naar een persoonlijke relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk om je bedrijf of product goed onder de aandacht te brengen bij je klanten, personeel of mogelijke nieuwe klanten? Of het nu gaat om bedrukt of onbedrukte relatiegeschenken in Haarlem, dan ben je bij de Dochters van Haarlem bij het juiste adres. Bestel  duurzame of eco relatiegeschenken uit Haarlem van Haarlemse ondernemers. 

Exclusieve en persoonlijke eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar is hét moment om jouw personeel te bedanken voor hen inzet en jouw klanten te verrassen met een presentje. Ook medewerkers voelen zich meer geapprecieerd wanneer ze een origineel cadeau mee naar huis krijgen voor de feestdagen. Dochters van Haarlem hebben verschillende eindejaarspakketten samengesteld, maar natuurlijk pakken ze met zorg een persoonlijk pakket voor je in. Kies je liever voor een exclusief geschenkverpakking of ga je voor een ludiek en gepersonaliseerd cadeau? Dochters van Haarlem draaien hun handen daarvoor niet om.

The best gifts… are the ones you give!

Waarom geven we eigenlijk relatiegeschenken?

Waarom geven we relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken eigenlijk? Om te laten weten dat je denkt aan een collega, zakelijke relatie of personeelslid of te bedanken voor hun inspanningen, geven wij relatiegeschenken. Het is een soort wederkerigheid en een manier om jouw logo of naam van je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wanneer moet je een relatiegeschenk geven?

Een geschenk geven moet nooit, maar het is wel leuk om jouw waardering te laten blijven aan relaties en personeelsleden als blijk van waardering en daarnaast hoort het ook een klein beetje bij ondernemen. De decembermaand is vaak het moment om iemand te bedanken, je kunt bijvoorbeeld in haken op Sinterklaas, Kerst of een cadeau laten samenstellen voor een “succesvol nieuw jaar” of juist terugblikken op de successen van afgelopen jaar. Natuurlijk zijn er meerdere momenten om in te haken met een leuk verrassend geschenk:

  • Rond Pasen: hoe leuk is het om een gevuld mandje met paaseitjes op te sturen. Immers iedereen is dol op chocolade.
  • Rond Koningsdag: heerlijke oranje tompoezen, snoeppot met oranje snoepjes of een fles oranje Ginger.
  • Jubileum: viert je bedrijf of organisatie binnenkort een jubileum of is er een personeelslid lang in dienst? Dan heeft Dochters van Haarlem hele leuke ideeën en cadeautips.
  • Huwelijk: gaat er een relatie of een personeelslid trouwen? Dan is een persoonlijk huwelijkscadeau een mooi moment om je waardering te laten blijken. Dochters van Haarlem stellen deze persoonlijk voor je samen.
  • Bij Oud & Nieuw horen natuurlijk bubbels. Hoe gaaf is het om jouw logo of slogan te laten drukken op een klein flesje bubbels en zo al jouw relaties een knallend nieuw jaar te wensen?

Persoonlijk service van Dochters van Haarlem

Zoek je dat ene unieke persoonlijke cadeau, borrelplank, nieuwsjaarpakket, maar kan je het niet vinden? Bel of mail één van de Dochters van Haarlem en zij stellen op basis van de eigenschappen of kenmerken die je opgeeft een mooi cadeau samen! Er ligt genoeg in de kasten en op de planken, daar zit vast en zeker iets heel moois bij én met een persoonlijke kaart voor iedere gelegenheid is het cadeau helemaal af!

Andere momenten

Ondanks dat het er inmiddels een beetje bij hoort om rond deze momenten aan een relatiegeschenk te denken, kan het ook wat afgezaagd zijn. Natuurlijk kan een relatiegeschenk op ieder moment van het jaar. Populaire artikelen zijn brievenbuspakketten, haarlems cadeaupakketten of bekijk onze lookbook voor meer inspiratie. Probeer jouw originele moment uit te kiezen. Het “zo veel”-jarig bestaan van je bedrijf, een belangrijke verjaardag van een grootheid uit jouw branche of een andere belangrijke dag van het jaar.

MENU

Chat openen
Leuk dat je onze website bezoekt. Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.