Proosten met de nieuwjaarsborrelbox

Lekkere nieuwjaarsborrelbox voor op jouw borrelplank

Op zoek naar gezellige Proostpakketten en feestelijke Nieuwjaarspakketten? Feestelijke Proostpakketten, Borrelplanken of nieuwjaarsborrelbox om te toosten tijdens heugelijke momenten, zoals het inluiden van het nieuwe jaar 2024! De Dochters van Haarlem hebben borrelplanken om te versturen naar collega’s, werknemers, vrienden en familie, maar het is natuurlijk ook heel gezellig om het voor jezelf in huis te halen. De Nieuwjaarsborrelboxen worden verpakt in stijlvolle pakketdoosjes. En, wist je dat onze Nieuwjaarspakketten ook veel als kerstgeschenken worden uitgedeeld?

Feestelijke Nieuwjaarsboxen voor tijdens oud & Nieuw

Nieuw bij De Dochters van Haarlem zijn de Nieuwjaarsboxen! Geen tijd, energie of inspiratie om de borrelhap te bedenken? Bestel dan snel één van deze originele Nieuwjaarsboxen vol lekkers en met dit op tafel tover je je borrelmoment om vol gezelligheid. Met hapjes van Haarlemse ondernemers of juist het betere eten voor bij een stevige dorst. Kies de gewenste variant, en reken gelijk af en de Dochters van Haarlem regelen te rest. Hoe ontspannen is dat?

Wij wensen jou een vrolijk eind en een goed begin.
Natuurlijk ook een gezond nieuwjaar en alles naar je zin!

Proostpakketen voor 2023

Heerlijke Proostpakketten om te toosten tijdens gezellige momenten, zoals het inluiden van het nieuwe jaar 2023! De Dochters van Haarlem hebben Proostpakketten om te versturen naar collega’s, werknemers, vrienden en familie, maar het is natuurlijk ook heel gezellig om het voor jezelf in huis te halen. De Borrelplanken worden verpakt in stijlvolle pakketdoosjes.

Waarom we proosten met Nieuwjaar

Overal ter wereld proosten we tijdens bijzondere gelegenheden. Op verjaardagen, op bruiloften, en op het nieuwe jaar. Historicus Adriaan Duiveman deed onderzoek naar drinkculturen in de zeventiende eeuw. Ook toen werd er al geproost en getoast. Waar komt het ritueel vandaan, en waarom doen we het?

31 december 2022 sta je weer met een glas bubbelwijn in je handen. De klok telt de laatste seconden van het jaar af en dan is het oude jaar voorbij en klinken de glazen en poppen de kurken van de fles. Iedereen roept ‘Gelukkig Nieuwjaar!’ We doen het vaker tijdens bruiloften, verjaardagen, jubilea of gewoon in de kroeg! Hoezo eigenlijk? Lees hier de blog op Kennislink?

Nieuwjaarspakket bestellen

Wil je online een nieuwjaarspakket of proostbox bestellen? Voor gezellig thuis of voor je meeting met je thuiswerkers of online bijeenkomst? Dan regelt De Dochters van Haarlem dat met liefde. In slechts enkele stappen heb je de box besteld en jij kan achterover zitten en ontspannen. De Dochters van Haarlem stellen de nieuwsjaarspakketten voor je samen, pakken de nieuwjaarsbox op een duurzame manier in en zorgen dat ze worden afgeleverd op het moment naar keuze. Het feest begint bij het uitpakken van de borrelbox, laat je verrassen door de heerlijke, gezonde ingrediënten, bubbels of smaakvolle glas wijn. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

Luid 2023 in met onze gezonde borrelplanken!

Luid 2023 in met een van onze gezonde borrelplanken! De borrelplankhapjes van De Dochters van Haarlem maken jouw oud en nieuw feestje helemaal compleet! Het borrelpakket wordt met zorg samengesteld met allerlei feestelijke lekkernijen. Het enige wat je moet doen is het zelf op tafel te plaatsen. Heb je liever een vegetarische borrelplank of met minder bubbels of kaas? Laat het ons gerust weten, want elke plank is flexibel in te delen. Zo wordt iedere borrel een feestje!

Borrelpakket en Borrelboxen als cadeau

Wil je een borrelbox of borrelpakket bestellen, ophalen of laten bezorgen? De Dochters van Haarlem pakken jouw borrelbox op een duurzame manier in voor je zakelijke relaties ,collega’s, vrienden en familie. Naast een mooie fles wijn, bubbels of een selectie speciaalbieren, verrassen ze de ontvangers ook met de lekkerste borrelhapjes. Heerlijk kaasjes, chips van Superbon, mooie worsten en lekkere dipsausen met een afbakbroodje.

Persoonlijk service van Dochters van Haarlem

Zoek je dat ene unieke persoonlijke cadeau, borrelplank, nieuwsjaarpakket, maar kan je het niet vinden? Bel of mail één van de Dochters van Haarlem en zij stellen op basis van de eigenschappen of kenmerken die je opgeeft een mooi cadeau samen! Er ligt genoeg in de kasten en op de planken, daar zit vast en zeker iets heel moois bij én met een persoonlijke kaart voor iedere gelegenheid is het cadeau helemaal af!

MENU

Chat openen
Leuk dat je onze website bezoekt. Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.