Verjaardagservice voor medewerkers en/of relaties

Persoonlijke cadeaus sturen per post

Wil jij jouw personeel of relaties verrassen met een persoonlijk cadeau op hun verjaardag of jubileum? Een kleine moeite, maar een groot gebaar en dat maakt dat een personeelslid zich echt bijzonder voelt. Een speciaal samengesteld relatiegeschenk is het meest persoonlijke moment om aandacht te geven! Met de verjaardagservice van de Dochters van Haarlem nemen zij alle moeite weg en zorgen zij dat jouw relaties, collega’s of medewerkers zich extra gewaardeerd voelen.

Ontzorgen van de afdeling personeelszaken

Gedurende het hele jaar zijn er talloze momenten die aangegeven kunnen worden om je personeel te waarderen, motiveren of bedanken met een geschenk, maar het organiseren van een persoonlijk cadeau kost een hoop zorgen en tijd. Je moet zorgen dat je niemand vergeet, dat de geschenken qua waarde gelijk zijn voor verschillende werknemers en vergeet niet de administratieve rompslomp van bonnetjes. Om de HR-managers van de afdeling personeelszaken dat werk uit handen te nemen en daarmee zoveel mogelijk te ontzorgen, hebben Lisette en Marjon van de Dochters van Haarlem een vernieuwde service ontwikkeld.

   

Zingen, dansen, versieren…
laten we het leven vieren

Wat houdt de verjaardag service voor bedrijven in?

Lisette en Marjon van de Dochters van Haarlem bieden in de verjaardag service zorgvuldig samengestelde persoonlijke cadeaus aan in verschillende thema’s. Cadeau’s die je zelf kunt samenstellen in de cadeaushop of presentjes die je gepersonaliseerd wil laten versturen… het kan allemaal! Heb je een lijst met relaties of medewerkers die je graag een geschenk stuurt, geef het aan ons door en wij zoeken in overleg een geschikt cadeau uit. Bij het pakketje schrijven wij een boodschap op een (gepersonaliseerde) kaart die bij die dag, het cadeau of relaties/medewerker/personeelslid past. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het presentje en de persoonlijke attentie geleverd wordt op de juiste datum in binnen- en/of buitenland.

Waardering motiveert medewerkers

Gemotiveerde medewerkers leidt tot meer betrokkenheid. Geef medewerkers niet alleen regelmatig een complimentje, maar besteed ook persoonlijk aandacht aan een beloning. Zoek een leuk cadeau uit wat echt bij die persoon past: een superleuke gadget, een kaartje voor een concert of een leerzame training. Alles is mogelijk als je maar zorgt voor een ‘personal touch’, volgens de website ondernemen met personeel.

Hoe werkt de partyservice dan bij de volgende verjaardag?

Het is natuurlijk heel gek om elk jaar hetzelfde cadeau en hetzelfde kaartje met dezelfde boodschap te krijgen. De Dochters van Haarlem houden bij welk cadeau er is verstuurd en zorgen ervoor dat de jaren daarop, de jarigen op een andere originele manier verwend worden. Wil je in de tussentijd een nieuwe collega aanmelden of iemand afmelden, dat kan tuurlijk ook. Een mailtje, berichtje of whats-appje is genoeg. Je krijgt uitaard een e-mail vooraf ter herinnering. Mocht het zo zijn dat iemand niet meer werkzaam is in het bedrijf, dan is een replay op dit bericht genoeg om de persoonlijke verzendservice voor deze persoon te annuleren.

Wat kost de verjaardagservice? Niets! Helemaal gratis!

De cadeauservice van de Dochters van Haarlem is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met ons, een vaste prijs af te spreken; hoeveel het cadeau mag kosten en wij regelen te rest. Wij zorgen altijd voor een origineel presentje en kunnen het indien gewenst ook voorzien met een logo of pay-off van het bedrijf. Hoe handig is dat! Geen zorgen meer dat je een verjaardag of jubileum mist; Dochters van Haarlem bezorgen het hele jaar door verjaardagpresentjes. Zorg voor blije gezichten bij jouw collega’s of personeelsleden en meld je vandaag nog aan!

Onze cadeauservice is AVG-proof?

Uiteraard gaan de medewerkers van de Dochters van Haarlem volgens de AVG wetgeving om, met de gegevens van personeelsleden en adreslijsten die worden aangeleverd. Het kaartje wat we bij het geschenk meesturen, kunnen we ook op maat ontwerpen, geheel volgens de look en feel / huisstijl van het bedrijf.

Kado’s voor werknemers

Verras jouw medewerkers op het meest persoonlijke geefmoment van het jaar, zijn of haar verjaardag of jubileum. De Dochters van Haarlem maken het jullie gemakkelijk om te investeren in de relatie met jouw medewerker en verzorgen een perfect geschenk! Of het nu vrouwen of mannen zijn of gender neutraal. Iedereen is anders en daar zoeken de Dochters van Haarlem graag een passend en verrassend geschenk bij, die past bij de situatie of het gevoel. Omdat niet ieder persoon gelijk is hebben de Dochters van Haarlem een vrijwel onbeperkt assortiment aan geschenken. Hebben jullie zelf al een cadeau of een cadeau-idee, ook dat kan! Laat het ons weten!

Hoe meld ik mijn bedrijf aan voor de geschenkservice?

Wil je gebruik maken van de cadeauservice van de Dochters van Haarlem? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Natuurlijk kun je ons ook bellen op +31 (0)23 – 785 0 850 of e-mailen naar info@dochtersvanhaarlem.nl.

MENU

Chat openen
Leuk dat je onze website bezoekt. Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.