Bedank je medewerkers op Dag van de Verpleging

Vandaag op 12 mei vieren we de Dag van de Verpleging! De dag waarop we stilstaan bij het verplegend personeel en de waardevolle bijdrage die ze elke dag leveren aan het welzijn van patiënten. Maar deze dag kan niet voorbijgaan zonder de mensen te bedanken die z’n groot hart hebben.

Verjaardagservice voor medewerkers en/of relaties

Wil jij jouw personeel of relaties verrassen met een persoonlijk cadeau op hun verjaardag of jubileum? Een kleine moeite, maar een groot gebaar en dat maakt dat een personeelslid zich echt bijzonder voelt. Een speciaal samengesteld relatiegeschenk is het meest persoonlijke moment om aandacht te geven! Met de verjaardagservice van de Dochters van Haarlem nemen zij alle moeite weg en zorgen zij dat jouw relaties, collega’s of medewerkers zich extra gewaardeerd voelen.

Haarlems cadeaupakketten! Voor Sint & Kerst

Kies voor originele Sinterklaascadeautjes en Kerstkadootjes als bijvoorbeeld een shopper van NoMorePlastic, Marcels Greensoap, een Limonello van Thoob, Kurkuma van Paulies Ginger, Droge worst van Cordemeijer of een cadeaubon van het Wijnpand. Dochters van Haarlem hebben speciaal voor Sinterklaas en Kerst exclusieve Haarlems kadopaketten samengesteld.

Persoonlijke cadeaus sturen per post

Wil jij iemand verrassen en een persoonlijke cadeau sturen per post? Dan zijn de brievenbuspakketjes van de Dochters van Haarlem echt perfect! Van chocoladereep, kindercadeaus, koekbakmix tot aan puzzels en leuke plantjes. Dochters van Haarlem pakken deze kadootjes persoonlijk en zorgvuldig in, zodat ze makkelijk in de brievenbus passen en versturen ze per post. Wie wil jij verrassen met een persoonlijk cadeautje per post?

Proosten met de nieuwjaarsborrelbox

Nieuw bij De Dochters van Haarlem zijn de Nieuwjaarsboxen! Geen tijd, energie of inspiratie om de borrelhap te bedenken? Bestel dan snel één van deze originele Nieuwjaarsboxen vol lekkers en met dit op tafel tover je je borrelmoment om vol gezelligheid. Met hapjes van Haarlemse ondernemers of juist het betere eten voor bij een stevige dorst. Kies de gewenste variant, en reken gelijk af en de Dochters van Haarlem regelen te rest. Hoe ontspannen is dat?

Persoonlijke relatiegeschenken Haarlem

Ben je op zoek naar een persoonlijke relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk om je bedrijf of product goed onder de aandacht te brengen bij je klanten, personeel of mogelijke nieuwe klanten? Of het nu gaat om bedrukt of onbedrukte relatiegeschenken in Haarlem, dan ben je bij de Dochters van Haarlem bij het juiste adres. Bestel duurzame of eco relatiegeschenken uit Haarlem van Haarlemse ondernemers.

MENU

Chat openen
Leuk dat je onze website bezoekt. Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.