Je bent hier:

Giveaways & Goodiebags

Goodiebags en Giveaways zijn onmisbaar op een beurs, evenement en bij open dagen. De bezoekers zullen jouw bedrijf hierdoor positief herinneren.

Ook verzorgen wij originele Giveaways en Goodiebags voor een Huwelijk, Uitvaart en om weg te geven aan het Kraambezoek, als dank voor hun komst.

Naast ons vast assortiment verzorgen wij uiteraard ook alle cadeaus op maat! Samen met jou stellen wij een geschenk samen die bij jou of jouw bedrijf past.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie!
  Uitvaart 

  Geef ter herinnering aan de overledene en waardering van de aanwezigheid een mooi bedankje na de uitvaart aan de gasten.
  Het voorbereiden en organiseren van de uitvaart is vaak hectisch en verdrietig. Wij helpen u om een passend geschenk te verzorgen.

  Als de uitvaart ten einde loopt wilt u de gasten wellicht nog persoonlijk bedanken voor hun aanwezigheid.

  U kunt bij iedereen langs lopen, maar daar is niet altijd de tijd en de ruimte voor. Zeker als het heel druk is.

  Een passende oplossing kan dan zijn om de gasten iets kleins mee te geven als dank voor hun aanwezigheid, maar tegelijkertijd ook als herinnering aan de overledene.

  Een bedankje opsturen wanneer de uitvaart al achter de rug is kan natuurlijk ook. Hiermee geeft u nog een teken van waardering voor de aanwezigheid van de gasten of de mensen die de uitvaart online hebben bijgewoond.

  Giftshop Dochters van Haarlem heeft mooie bedankjes voor u samengesteld, ook worden deze naar wens op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een favoriet item van uw dierbare, zoals muziek, eten of foto’s.

   

  Geboorte  

  Verras het kraambezoek met een mooi en leuk geboorte bedankje!
  Onze geboorte bedankjes zijn een geweldige manier om de kraamvisite te bedanken voor hun komst en krijgen direct een mooi aandenken mee van deze bijzondere gebeurtenis.
  Ook is het mogelijk om iets lekkers te verzorgen tijdens de kraamweek.
  Met zorg hebben wij mooie geschenken voor de kraamvisite samengesteld maar maken deze uiteraard ook voor je op maat.

  Bruiloft 

  Geef ter herinnering aan jullie prachtige bruiloft een mooi huwelijksbedankje aan al jullie gasten en maak deze bijzondere dag compleet. Op deze speciale manier laten jullie blijken dat jullie de komst van alle vrienden en familie waarderen.
  Wellicht willen jullie ook de getuigen en bruidspersoneel bedanken voor hun bijdrage!
  Wij hebben met zorg mooie geschenken voor de bruiloftsgasten samengesteld maar maken deze uiteraard voor je op maat.

  Goodiebags en Giveaways

  Goodiebags en Giveaways zijn onmisbaar op een beurs, evenement en bij opendagen. Wij hebben geweldige relatiegeschenken geselecteerd die niet direct na een beurs worden weggegooid en waardoor de klanten aan uw stand uw bedrijf positief zullen herinneren.
  Wij verzorgen dit uiteraard op op maat! Samen met u stellen wij een geschenk samen die bij jouw bedrijf past en denken graag met je mee.

  Originele Giveaways en Goodiebags

  Voor iedere gelegenheid een geschenk op maat