Je bent hier:

Onze Collectie

Bedankjes bruiloft / Huwelijk

Geef ter herinnering aan jullie prachtige bruiloft een mooi huwelijksbedankje aan al jullie gasten en maak deze bijzondere dag compleet. En breng op een speciale manier een blijk van waardering over op jullie vrienden en familie. Wellicht willen jullie ook de getuigen en het bruidspersoneel bedanken voor hun bijdrage?

Wij hebben met zorg mooie geschenken voor de bruiloftsgasten samengesteld.

Heb je andere wensen? Dan maken wij graag een geschenk op maat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie!
    Bij een huwelijksdag horen

    Trouwbedankjes / Huwelijk bedankjes

    Jullie huwelijksdag moet een dag zijn om nooit te vergeten. Traditioneel worden er aan het eind van het bruiloftsfeest trouwbedankjes meegegeven aan de gasten. Huwelijk bedankjes zoals onze ‘Limone’, zijn dan de ideale manier om deze speciale dag te benadrukken. Jullie gasten, jullie getuigen, iedereen die geholpen heeft om deze dag tot de mooiste dag van jullie leven te maken zullen verrukt zijn wanneer ze een trouwbedankje ontvangen.

    Dochters Van Haarlem heeft bedankjes voor elk budget en ieder z’n smaak, van bruidssuiker tot heerlijke limoncello. Heb je zelf een idee of heb je ergens anders iets leuks gezien? Laat ons het weten en het zou zomaar kunnen dat wij dat trouwbedankje voor jou kunnen regelen.

    Neem contact op voor meer informatie of bel ons gewoon!