Je bent hier:

Dankbetuigingen uitvaart

Geef ter herinnering aan de overledene en waardering van de aanwezigheid een mooi bedankje na de uitvaart aan de gasten.

Het voorbereiden en organiseren van de uitvaart is vaak hectisch en verdrietig. Wij helpen jou om een passend geschenk te verzorgen.

Wij hebben met zorg mooie geschenken voor uitvaarten samengesteld.

Heb jij andere wensen? Dan maken wij graag een geschenk op maat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie!
Onze Collectie

Mixed Flavours

4,00

Cadeau | Giveaway

Dit is de perfecte giveaway. In Italiƫ ook wel de confetti voor elke gelegenheid genoemd. In deze blikjes van Leone zitten snoepjes in verschillende smaken. Elk blikje zijn eigen smaak. Perfect om weg te geven na een feestje, herdenking, uitvaart of een geboorte. mooi verpakt in een zakje.

Inhoud: Blikje Pastiglie Leone

Ik denk aan je

10,00

Cadeau | Relatiegeschenk

Wil je iemand sterkte wensen, dan is dit het ideale cadeau. Deze mooie kandelaar met kaarsjes steken bij iemand een hart onder de riem.

Inhoud: Kandelaar groen | 3 kaarsjes | Geluksmunt |Kaart

Herinnering - Uitvaart - Dochters van HaarlemHerinnering droogbloemen - Uitvaart - Dochters van Haarlem

Herinnering

6,95

Uitvaart | Condoleance Giveaway

Wij kunnen je mooi geschikte bosjes droogbloemen leveren in de meest diepe kleuren. Deze droogbloemen staan prachtig bij of op de kist en kunnen na afloop van de uitvaart aan de aanwezigen worden meegegeven als aandenken.

Inhoud: Bosje(s) Droogbloemen

Don't forget - Uitvaart - Dochters van HaarlemDon't forget uitgestald - Uitvaart - Dochters van Haarlem

Don’t Forget

3,50

Uitvaart | Condoleance Giveaway

Bedankt de gasten op de uitvaart voor hun komst met deze prachtige ansichtkaart met “Vergeet mij niet” zaadjes. Deze kaart kan in zijn geheel geplant worden en zullen er na een tijdje mooie bloemen tevoorschijn komen.

Inhoud: “Vergeet mij niet” zaadjes ansichtkaart om te zaaien

Remember - pakket - Dochters van HaarlemRemember - Roze - Dochters van Haarlem

Remember

2,25

Uitvaart | Condoleance Giveaway

Geef de gasten aan het einde van de uitvaart een kaarsje met geluksmunt om hen te bedanken voor hun aanwezigheid op deze dag. Wanneer u een persoonlijke tekst op de kaart erbij wenst, kunnen wij dit uiteraard voor u laten drukken.

Inhoud: Kaars | Geluksmunt | Folieverpakking | Kaart

Vergeet mij niet - Uitvaart dankbetuiging - Dochters van HaarlemVergeet mij niet 2 - Uitvaart dankbetuiging - Dochters van Haarlem

Vergeet mij niet

5,00

Uitvaart | Condoleance Giveaway

In deze glazen buisjes zit een prachtige ansichtkaart met “vergeet mij niet” zaadjes om te planten. Bedank hiermee de gasten na de condoleance of uitvaart voor hun komst. Wanneer u een persoonlijke kaart erbij wenst kunnen wij dit uiteraard voor u laten drukken en verpakken in een folieverpakking.

Inhoud: Glazen buis | “Vergeet mij niet” zaadjes in ansichtkaart om te zaaien

Troost - Uitvaart pakket - Dochters van HaarlemTroost - Wilde droogbloemen in een vaasje 3 - Uitvaart - Dochters van Haarlem

Troost

8,50

Uitvaart Giveaway

Geef je gasten na de uitvaart een mooie herinnering mee. Deze prachtige droogbloemen van Wild Flowers zijn kunstig in een glazen buisje gedaan, om als decoratie te bewaren. Wanneer u een persoonlijke kaart erbij wenst kunnen wij dit laten drukken en verpakken ineen folieverpakking.

Inhoud: Droogbloemen in glazen vaasje met kurk