Je bent hier:

Onze Collectie

Giveaways & Goodiebags

Giveaways en goodiebags zijn onmisbaar op een beurs en bij open dagen. Wij hebben geweldige relatiegeschenken geselecteerd waarmee klanten aan jouw stand jouw bedrijf positief zullen blijven herinneren.

Wij verzorgen ook giveaways  goodiebags op maat! Samen met jou stellen wij een geschenk samen die bij jouw bedrijf past. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie!
  Originele giveaways voor

  Wie wil dat niet hebben

  Het ultieme aandenken bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of misschien wel een sportevenement, iedereen wil een klein aandenken aan die ene dag. Dochters Van Haarlem zijn expert in het vinden en samenstellen van orginele giveaways. Ben je opzoek maar weet je niet helemaal wat je wilt? Neem gerust contact met ons op en wij kunnen je tijdens een goed gesprek op de juiste weg helpen.

  Mail ons voor meer informatie of bel ons gewoon!

  Goodiebag bestellen met unieke inhoud

  Voor bruiloft of evenement

  We geven het toe, een goodiebag maken en geven is een van de leukere dingen die je kunt doen. Dat is natuurlijk ook de oorsprong van Dochters Van Haarlem. Maar wat als je niet één goodiebag maar meerdere goodiebags nodig hebt? Wij zullen je wat dat betreft volledig ontzorgen met de door ons samengestelde goodiebags maar je kunt uiteraard ook informeren naar je eigen gewenste inhoud. Je eigen ideeën, professioneel en creatief uitgevoerd door ons. Goodiebags zijn niet alleen handig als welkomscadeau of als herinnering, je kunt ze ook samenstellen als een benodigdheid bij feestjes en evenementen.

  Mail ons voor meer informatie of bel ons gewoon!