Je bent hier:

Bekijk ons Lookbook en vraag ook een offerte op maat aan!

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinnering omdat je een fysiek compliment weggeeft en daardoor blijft het veel langer onder de aandacht bij jouw relaties!

Wij bieden de meest originele relatiegeschenken die wij ook voor je kunnen personaliseren om het extra persoonlijk te maken.

Niet alleen voor externe relaties maar juist ook voor je eigen medewerkers is een relatiegeschenk een mooi gebaar om jouw persoonlijke waardering kenbaar te maken aan je medewerkers. Je personeel stelt dit zeer op prijs waardoor het de tevredenheid positief zal beïnvloeden.

Ook maken wij graag een voorstel op maat om een zo persoonlijk mogelijk geschenk te verzorgen in een gewenst thema. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie!
  Relatiegeschenken en Borrelpakketten

  Relatiegeschenken als

  Origineel kerstgeschenk of duurzaam relatiegeschenk

  In de tijd van nu zijn we ons allemaal bewuster geworden. We denken aan het milieu en we staan meer voor ons eigen identiteit, zo ook bij Dochters Van Haarlem. Hier zijn originele relatiegeschenken ook duurzame relatiegeschenken en is er voor ieder wat wils. Van heerlijke rode wijn tot een smaakvol Italiaans pakket tot de persoonlijk aanvoelende GoodieBOX. Relatiegeschenken zijn uitermate geschikt om je klantrelatie tot grote hoogte te laten stijgen, je medewerkers hun verdiende waardering te geven en je naamsbekendheid op te bouwen. Wij maken voor onze klanten graag relatiegeschenken of kerstpakketten op maat voor een extra persoonlijke touch!

  Neem contact op voor meer informatie of bel ons gewoon!

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.